top of page

lør. 12. nov.

|

Rennesøy

«Tønes - Meieriet 30 år - Bar og dans»

I 1992 åpnet Meieriet for kulturarrangement for aller første gang. I 30 år har huset servert kulturelle konserter og arrangementer for folket på de grønne øyane. Dette feirer vi stort med årets spellemann for viser og visepop, nemlig Frank Tønnesen (Tønes), bar og dans!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
«Tønes - Meieriet 30 år - Bar og dans»
«Tønes - Meieriet 30 år - Bar og dans»

Tid og sted

12. nov. 2022, 19:00

Rennesøy, Vikevågveien 138, 4150 Rennesøy, Norway

Om dette arrangementet

Alle har hatt noen merkelige år bak seg. Tønes la 2020 og 2021 bak seg med teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling på merittlista. Turen gikk til 16 kulturhus i en smittevernfokusert intimsetting, der ukulele muligens ble en meget sentral del av settet. Når det nå er åpnet igjen er det stas å kunne invitere til fullskala Tønes-konsert igjen med ny plate i bagasjen, fortsatt mulighet for ukulele og muligens også fortsatt med genseren bak fram.Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting. Den siste plata «Thilda Bøes Legat»ble sluppet 8. oktober2021 og fikk kjempeanmeldelser i det ganske land: 

"Tønes synger om de små ting på stort vis.», 

Dagbladet, terningkast 6

"Musikalsk er dette Tønes på sitt beste, og resten står i stil.», 

Stavanger Aftenblad, terningkast 6

«..Tønesen mester til å skape disse små, sinte og lett gjenkjennelige stilbildene fra en bygd nær oss alle.», 

Aftenposten, terningkast 5

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting. Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP-er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og 4 Spellemannspriser (3 for Vise og 1 for tekstforfatter).

Bar og dans!

Trubadur Jossi Markhus En 46 år gammel humørspreder fra Hommersåk med 25 års lang fartstid på  forskjellige event som pubber, bryllup, nattklubber, firmafester, julebord og bygdefester. Med det kan han garantere «go stemning» og høy allsang faktor. Jossi balanserer sitt show helt fra opp i taket stemning til helt nedpå og nært. Han er god på å lese hva publikum ønsker.  

Kun dans: 200,- betales med Vipps i døren.

Billetter

  • Kun dans

    Ikke inkl Tønes konsert. Oppmøte etter konsertslutt, tidligst 21:00

    kr 200,00
    +Tjenestegebyr på kr 5,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page