top of page

lør. 18. mars

|

Rennesøy

Helaften på Meieriet - Musikk, underholdning og mat

Velkommen til en helaften fullspekket med nydelig 3-retters måltid, fantastisk underholdning og herlig musikk! En kveld du sent vil glemme. 18 års aldersgrense. Mat inkludert i prisen, drikke kjøpes i baren utenom. Antrekk: fint

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Helaften på Meieriet - Musikk, underholdning og mat
Helaften på Meieriet - Musikk, underholdning og mat

Tid og sted

18. mars 2023, 19:00

Rennesøy, Vikevågveien 138, 4150 Rennesøy, Norway

Om dette arrangementet

På grunn av arrangementets omfang må vi avslutte billettsalget fredag 17.3 

Dette på grunn av bestilling av bla matvarer. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter etter dette, feks i døren.

Velkommen til en helaften fullspekket med nydelig mat fra Brimi-lærling Joakim Moberg. Det blir garantert latter og god stemning med den løgne og prisbelønnede Pål Mangor Kvammen. For å toppe opplevelsen får vi servert nydelige toner fra Oskar Nordbø som lanserer sitt andre album 17.2. Det hele ligger klart for en fantastisk kjekk kveld.    

Det eneste som mangler nå er deg!

Bar

Gjennom hele kvelden vil det være bar i Ostalageret

Meny  Suppe med stekt sjøkreps, julienne grønnsaker og urteolje. Focaccia og smør.

Herlig entrecôte av storfe, blir servert med glaserte grønnsaker og stekte småpoteter.

Panna Cotta med marinerte bær.

Underholdning

Pål Mangor Kvammen er komiker, artist, regissør og produsent. Han har høstet komikomiteens fagpris og Stavanger kommunes kulturpris. En ringrev i gamet! Pål skal sørge for at du trekker på smilebåndet og vel så det!

Konsert

Med sin særegne, uttrykksfulle stemme og stemningsmettet gitarspill fanger Oskar Nordbø de vare og ofte vemodige følelsene som ikke så lett lar seg beskrive. Musikken rommer en eksistensiell nerve, båret fram av sterke melodier og uimotståelige refreng. Han inspireres av helter som Bon Iver, Tallest Man On Earth og Phoebe Bridgers, og bruker musikken for å utforske mening, lengsel i møte med det sakrale, og hva det vil si å være menneske. Han spenner opp et stort lerret, fra det aller vareste til den mer ekspressive popmusikken, og har en kjærlighet for det upolerte, såre og vakre i produksjon, tekst og komposisjon.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/1V54IyxH5kk89IcJXf74Br?si=Rvu7lP2CRuyDMmnMGcKfbA

Side: https://www.facebook.com/oskarnordbo/

Oskar Nordbø høstet stor oppmerksomhet fra både toneangivende blogger og anmeldere for sitt debutalbum «The Flood», som kom i november 2020. Aftenbladet trillet en femmer på terningen for det de beskrev som «en usedvanlig sterk debut». Albumet tok for seg en eksistensiell krise som munnet ut i at Oskar flyttet inn i et moderne klosterfellesskap i Oslo for å finne seg selv. Musikken kulminerte i et forsøk på å beskrive en mystisk opplevelse han fikk i løpet av denne tiden, som forandret ham radikalt. Oskar spilte siden releasekonsert for en utsolgt Jakob kirke i Oslo og solgte ut førsteopplaget av vinyl.

Tiden etter albumslippet blir forvirrende. Oskar rives mellom forventningene til det nye livet etter opplevelsen, og realiteten av alt som fortsatt er uferdig i ham.

Han leter etter svar i Bibelen, og i myter fra den tidlige ortodokse kristne tradisjonen. Oskar speiler seg særlig i fortellingen om St. Christopher, mannen med hundehode, som gjennom å hjelpe et lite barn blir transformert fra monster til menneske. Det blir gjennom låtene på platen mer og mer tydelig for Oskar at hans mystiske opplevelse ikke var slutten, men starten på en langvarig prosess.

«The Dogheaded Saint» slippes 17 februar, som en frittstående oppfølger til «The Flood».

Billetter

  • Helaften

    Dørene (og baren) åpner 18:00. Programstart 19:00 Hjertelig velkommen til en av de mest spennende kveldene på Rennesøy i vår! Det blir nydelig mat fra Brimi-lærling og Bygdakokk Joakim Moberg, underholdning fra selveste Pål Mangor Kvammen og releasekonsert med Oskar Nordbø. Alt ligger tilrette for en magisk kveld!

    kr 1 150,00
    +Tjenestegebyr på kr 28,75
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page